Pitkäaikaisten asukkaiden palkitseminen

Vuodesta 2010 alkaen käytössä ollutta palkitsemisjärjestelmää on päivitetty. Uudet ehdot ja tuotteet on otettu käyttöön kesäkuun 2012 alussa.

Palkitseminen ei ole enää sidottu samassa asunnossa asumiseen. Palkitsemisedun voi saada, kun ruokakunta on asunut Joensuun Kodit Oy:n tai siihen fuusioidun yhtiön asunnossa yhtäjaksoisesti yli 10 vuotta.

Palkitseminen edellyttää moitteettomasti sujunutta asumista ja huoneistojen hyvää hoitoa. Jos asuinkohde on menossa peruskorjaukseen tai peruskorjauksesta on lyhyehkö aika, palkitseminen ei ole mahdollista. Tarkoituksena ei ole korvata hyväkuntoisia tuotteita uusilla tuotteilla ja muutenkin palkitsemisessa noudatetaan kestävän kehityksen periaatteita.

Tuote kuuluu aina asunnon pysyvään varustukseen eikä sitä voi viedä muutettaessa mukanaan.

Tuotteen arvo vastaa noin yhden kuukauden vuokraa.

Palkitsemista koskevista asioista voi ottaa yhteyttä tekniseen palveluneuvojaan, p.013- 3377824

Palkitsemisesta tehdään kirjallinen sopimus, jonka jälkeen tuote tilataan.

Avaa palkitsemishakemus »

Palkitsemisluettelo - JOENSUUN KODIT OY
1.7.2014 alkaen    
     
Tuote   Toteutustapa
      
Asuinhuoneiden ja keittiön  seinien maalaaminen.   Sovittujen huoneiden pintojen puhdistaminen ja tarvittaessa paikkaaminen, ylimaalaus kahteen kertaan hillityillä ja neutraaleilla värisävyillä.
     
Työtaso   Keittiön työtasojen uusiminen. 
     
Väliovet   Asunnon väliovien uusiminen.
     
Sälekaihtimet   Sälekaihtimien hankkiminen.
     
Kylpyhuonekalusteet   WC-astian, peilikaapin tai lavuaarin uusiminen.
     
Perussiivous   Asukkaan asuntoon tehdään perussiivous. Siivoukseen sisältyy mm. lattioiden perusteellinen pesu, mahdollinen vahaus, ikkunoiden kaikkien pintojen pesu, seinien ja kattojen pyyhintä sekä tahranpoisto. Kylpyhuoneen seinien ja lattian pesu.
     
     
Kaikista toimenpiteistä mm. mallien ja materiaalien valinnasta sekä toteutusaikatauluista sovitaan yhteyshenkilön kanssa